ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren `90 wordt in Nederland – ondanks de beperkte kennis en eenzijdige beeldvorming – voor het eerst het potentieel van Colombia onderkend. Overtuigd van de ongekende mogelijkheden leidt dit in 1995 tot de eerste baanbrekende commerciële activiteiten die worden vormgegeven door de Netherlands-Colombian Business Council. Zie geschiedenis

ONZE DIENSTEN

Teneinde uw marktentree, -bewerking en -expansie doelgericht, succesvol en tevens aangenaam te laten zijn, biedt het Holland House een breed scala aan diensten.

Daarover leest u hier meer

Word lid

Het Holland House heeft binnen een tijdsbestek van twee jaar de magische grens van 100 leden bereikt. Bent u benieuwd waarom zowel grote als kleine bedrijven geloven in onze toegevoegde waarde? Ook u kunt lid worden!

Lees meer

Welkom bij het Holland House, uw ´one-stop-shop´ in Colombia.

Uitbreiding naar Medellín

 Uitbreiding naar Medellín Dankzij haar handelsgeest is Medellin een belangrijke zakenstad en industrieel centrum voor Colombia. Verscheidene Nederlandse firma`s hebben er hun uitvalsbasis gevestigd. Ook het Holland House heeft er sinds kort een permanent contactpunt alwaar Nederlandse ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen.

KLM lijndienst naar Colombia een feit

KLM lijndienst naar Colombia een feit KLM vliegt vanaf zaterdag 28 maart 2015 drie keer per week op en neer naar Colombia. De zogeheten cirkelvlucht zal eerst landen in hoofdstad Bogota en vliegt dan door naar Cali om daarna terug te keren naar Amsterdam.

Welkom!

Welkom! Het Holland House heet de navolgende huurders van harte welkom: Holland House Waste Window, Meijer Advocaten & Belastingadviseurs + David Kock Legal, Van Vliet Flower Group, Van Oord Dredging & Marine Contractors, HBM Group, EAGE, Royal HaskoningDHV, Curaçao Business & Tourist Center, Nupetrol BV, Minubia en Global Port Equipment Colombia.

Case-study European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE)

Met enige regelmaat laat het Holland House ondernemers aan het woord die recentelijk de weg naar Colombia hebben bewandeld. Zij delen hun ervaringen en geven waardevolle tips aan ondernemers die voornemens zijn zich op Colombia te richten of zich in het land te vestigen. Peter Verweij, Director Regional Development van de European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE), besloot in 2015 dat Colombia de strategische uitvalsbasis voor de regio moest gaan worden.

Meer informatie →

Rapport Financing Opportunities for Dutch SMEs in Colombia gepubliceerd

Het Colombiaanse financieringslandschap is breed en divers. De financiering concentreert zich rond private partijen, zoals commerciële banken en investeringsmaatschappijen. Voor buitenlandse midden- en kleinbedrijven is het soms moeilijk om toegang te krijgen tot financiering. In het rapport Financing Opportunities for Dutch SMEs in Colombia wordt een overzicht geboden van financieringsmogelijkheden, zowel publiek als privaat.

Meer informatie →

Succesvolle Nederlandse afval en water bijdrage op het ACODAL/AIDIS Congres 2016

an 21 tot en met 24 augustus 2016 vond in Cartagena het belangrijkste congres plaats op het gebied van drinkwater, sanitatie, afval, milieu en duurzame energie. Dit jaar was het congres belangrijker en groter dan voorgaande jaren, omdat AIDIS (Inter-American Association of Sanitary and Environmental Engineering) en ACODAL (Colombian Association of Sanitary and Environmental Engineering) samen het 59e ACODAL Congres en het 35e AIDIS Congres organiseerden als één groot ACODAL/AIDIS Congres.

Meer informatie →

LAATSTE NIEUWTJES

(view all)
Handelsmissie en Holland Paviljoen Agrofuturo 2017, Medellin, Colombia
Posted on November 11, 2016
Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Colombia? Meld u dan aan voor deelname of bezoek aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs, Expo Agrofuturo 2017. De Netherlands-Colombian Business Co ..
Versterkte relaties tussen Colombia en Nederland in de pluimvee-industrie
Posted on November 09, 2016
Verschillende activiteiten in de maand oktober hebben geleid tot een versterking van de relaties tussen de Colombiaanse en Nederlandse pluimvee-industrie. Nederlandse bedrijven namen deel aan het Cong ..

LEDEN GOLD & SILVER

GalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOP
Scroll to Top