ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren `90 wordt in Nederland – ondanks de beperkte kennis en eenzijdige beeldvorming – voor het eerst het potentieel van Colombia onderkend. Overtuigd van de ongekende mogelijkheden leidt dit in 1995 tot de eerste baanbrekende commerciële activiteiten die worden vormgegeven door de Netherlands-Colombian Business Council. Zie geschiedenis

ONZE DIENSTEN

Teneinde uw marktentree, -bewerking en -expansie doelgericht, succesvol en tevens aangenaam te laten zijn, biedt het Holland House een breed scala aan diensten.

Daarover leest u hier meer

Word lid

Het Holland House heeft binnen een tijdsbestek van twee jaar de magische grens van 100 leden bereikt. Bent u benieuwd waarom zowel grote als kleine bedrijven geloven in onze toegevoegde waarde? Ook u kunt lid worden!

Lees meer

Welkom bij het Holland House, uw ´one-stop-shop´ in Colombia.

Uitbreiding naar Medellin

Uitbreiding naar Medellin Omdat Medellin één van de belangrijkste economische centra van Colombia is waar veel Nederlandse bedrijven zaken doen, kondigt Holland House al haar relaties met genoegen haar nieuwe locatie in de stad van de eeuwige lente aan.

KLM neemt Cartagena op in lijndienst

KLM neemt Cartagena op in lijndienst Met ingang van 28 maart 2017 combineert KLM de cirkelvlucht richting Bogota niet langer met Cali maar met Cartagena. In dit nieuwe schema vliegt KLM driemaal per week naar Bogota en Cartagena, op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Welkom!

Welkom! Het Holland House heet de navolgende huurders van harte welkom: Holland House Waste Window, Meijer Advocaten & Belastingadviseurs + David Kock Legal, Van Vliet Flower Group, Van Oord Dredging & Marine Contractors, HBM Group, EAGE, Royal HaskoningDHV, Curaçao Business & Tourist Center, Nupetrol BV, Minubia, Global Port Equipment Colombia, Wequips en Rainbow Collection.

Handelsmissie KvK Curaçao naar Colombia gelanceerd

Van 25 t/m 28 september zal de Curaçao Chamber of Commerce & Industry opnieuw een handelsmissie naar Colombia organiseren. Na succesvolle handelsmissies in samenwerking met het Holland House Colombia in de afgelopen jaren, wordt ook dit jaar uitgegaan van een grote groep Curaçaose ondernemers die hun mogelijkheden in Colombia willen verkennen.

Meer informatie →

Colombia in de spotlights bij Evofenedex

Ruim 50 ondernemers werden op 28 juni jongstleden in Zoetermeer geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en zakelijke kansen in Colombia. Een aantal keer per jaar zoomt Evofenedex in op een land dat voor `Exporterend Nederland` nieuwe maar vooral ook blijvende kansen biedt. Via een dagvullend programma werd de laatste economische stand van zaken gepresenteerd, droegen verschillende sprekers nuttige instrumenten aan om de marktverkenning en -entree te faciliteren en kregen de transport & logistieke en agrifood sector diepgang middels sectorale workshops.

Meer informatie →

Handelsmissie en Holland Paviljoen Agrofuturo 2017, Medellin, Colombia

Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Colombia? Meld u dan aan voor deelname of bezoek aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs, Expo Agrofuturo 2017. De Netherlands-Colombian Business Council (NCBC) en Holland House Colombia (HHCO) organiseren de deelname aan Expo Agrofuturo van 12 tot en met 15 september 2017. De organisatoren werken hiervoor nauw samen met de Nederlandse Ambassade in Bogota. Ook in 2015 en 2016 was Nederland goed vertegenwoordigd op Expo Agrofuturo met in totaal ruim 25 deelnemende bedrijven.

Meer informatie →

LAATSTE NIEUWTJES

(view all)
Leiderschapsprogramma in combinatie met Handelsmissie in Colombia: DEEP DIVE
Posted on July 26, 2017
Om als ondernemer bewust te worden van de mogelijkheden die er bestaan in de Colombiaanse markt, zal een juiste begeleiding voor u van groot belang zijn. Kennis over het land en de cultuur verwerven z ..
Handelsmissie KvK Curaçao naar Colombia gelanceerd
Posted on July 14, 2017
  Van 25 t/m 28 september zal de Curaçao Chamber of Commerce & Industry opnieuw een handelsmissie naar Colombia organiseren. Na succesvolle handelsmissies in samenwerking met het Holland House ..

LEDEN GOLD & SILVER

GalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOP
Scroll to Top