ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren `90 wordt in Nederland – ondanks de beperkte kennis en eenzijdige beeldvorming – voor het eerst het potentieel van Colombia onderkend. Overtuigd van de ongekende mogelijkheden leidt dit in 1995 tot de eerste baanbrekende commerciële activiteiten die worden vormgegeven door de Netherlands-Colombian Business Council. Zie geschiedenis

ONZE DIENSTEN

Teneinde uw marktentree, -bewerking en -expansie doelgericht, succesvol en tevens aangenaam te laten zijn, biedt het Holland House een breed scala aan diensten.

Daarover leest u hier meer

Word lid

Het Holland House heeft binnen een tijdsbestek van twee jaar de magische grens van 100 leden bereikt. Bent u benieuwd waarom zowel grote als kleine bedrijven geloven in onze toegevoegde waarde? Ook u kunt lid worden!

Lees meer

Welkom bij het Holland House, uw ´one-stop-shop´ in Colombia.

Uitbreiding naar Medellin

Uitbreiding naar Medellin Omdat Medellin één van de belangrijkste economische centra van Colombia is waar veel Nederlandse bedrijven zaken doen, kondigt Holland House al haar relaties met genoegen haar nieuwe locatie in de stad van de eeuwige lente aan.

KLM neemt Cartagena op in lijndienst

KLM neemt Cartagena op in lijndienst Met ingang van 28 maart 2017 combineert KLM de cirkelvlucht richting Bogota niet langer met Cali maar met Cartagena. In dit nieuwe schema vliegt KLM driemaal per week naar Bogota en Cartagena, op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Welkom!

Welkom! Het Holland House heet de navolgende huurders van harte welkom: Holland House Waste Window, Meijer Advocaten & Belastingadviseurs + David Kock Legal, Van Vliet Flower Group, Van Oord Dredging & Marine Contractors, HBM Group, EAGE, Royal HaskoningDHV, Curaçao Business & Tourist Center, Nupetrol BV, Minubia, Global Port Equipment Colombia, Wequips en Rainbow Collection.

Case-study Rotterdam Business School

Met enige regelmaat laat het Holland House ondernemers aan het woord die recentelijk de weg naar Colombia hebben bewandeld. Zij delen hun ervaringen en geven waardevolle tips aan organisaties die voornemens zijn zich op Colombia te richten of zich in het land te vestigen. Menno Kramer, International Recruitment Officer van de Rotterdam University of Applied Sciences besloot in 2016 dat het tijd was voor actieve promotie in Colombia.

Meer informatie →

Colombia centraal tijdens eerste Curacao Business Point Conference

Op 6 maart vond de eerste Curacao Business Point Conference plaats. Tijdens dit eendaagse evenement informeerden diverse internationale sprekers de circa 100 deelnemers over de uitdagingen van het ondernemerschap, het belang van netwerken en het gebruik van social media, het schrijven van een goed exportplan en internationale groeistrategieën.

Meer informatie →

Handelsmissie en Holland Paviljoen Agrofuturo 2017, Medellin, Colombia

Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Colombia? Meld u dan aan voor deelname of bezoek aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs, Expo Agrofuturo 2017. De Netherlands-Colombian Business Council (NCBC) en Holland House Colombia (HHCO) organiseren de deelname aan Expo Agrofuturo van 12 tot en met 15 september 2017. De organisatoren werken hiervoor nauw samen met de Nederlandse Ambassade in Bogota. Ook in 2015 en 2016 was Nederland goed vertegenwoordigd op Expo Agrofuturo met in totaal ruim 25 deelnemende bedrijven.

Meer informatie →

LAATSTE NIEUWTJES

(view all)
Delegatie uit Colombia naar Velo-City 2017
Posted on June 08, 2017
Colombia neemt deel aan het grootste fietscongres ter wereld, Velo-City 2017. De Nederlandse ambassade in Bogotá, RVO.nl en Holland House Colombia hebben een delegatie samengesteld die de conferentie ..
Grote delegatie uit de Colombiaanse medische sector bezoekt Nederland
Posted on March 28, 2017
In de week van 13- 17 maart 2017 was een voorname Colombiaanse delegatie van 18 deelnemers in Nederland voor een bezoek aan verschillende Nederlandse organisaties in de Life Sciences en Health sector. ..

LEDEN GOLD & SILVER

GalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOP
Scroll to Top