ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren `90 wordt in Nederland – ondanks de beperkte kennis en eenzijdige beeldvorming – voor het eerst het potentieel van Colombia onderkend. Overtuigd van de ongekende mogelijkheden leidt dit in 1995 tot de eerste baanbrekende commerciële activiteiten die worden vormgegeven door de Netherlands-Colombian Business Council. Zie geschiedenis

ONZE DIENSTEN

Teneinde uw marktentree, -bewerking en -expansie doelgericht, succesvol en tevens aangenaam te laten zijn, biedt het Holland House een breed scala aan diensten.

Daarover leest u hier meer

Word lid

Het Holland House heeft binnen een tijdsbestek van twee jaar de magische grens van 100 leden bereikt. Bent u benieuwd waarom zowel grote als kleine bedrijven geloven in onze toegevoegde waarde? Ook u kunt lid worden!

Lees meer

Welkom bij het Holland House, uw ´one-stop-shop´ in Colombia.

Uitbreiding naar Barranquilla

 Uitbreiding naar Barranquilla Dankzij haar ligging is Barranquilla een belangrijke havenstad en industrieel centrum voor Colombia. Verscheidene Nederlandse firma`s hebben er hun uitvalsbasis gevestigd. Ook het Holland House heeft er sinds kort een permanent contactpunt alwaar Nederlandse ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen.

KLM lijndienst naar Colombia een feit

KLM lijndienst naar Colombia een feit KLM vliegt vanaf zaterdag 28 maart 2015 drie keer per week op en neer naar Colombia. De zogeheten cirkelvlucht zal eerst landen in hoofdstad Bogota en vliegt dan door naar Cali om daarna terug te keren naar Amsterdam.

Welkom!

Welkom! Het Holland House heet de navolgende huurders van harte welkom: Holland House Waste Window, Meijer Advocaten & Belastingadviseurs + David Kock Legal, Van Vliet Flower Group, Van Oord Dredging & Marine Contractors, HBM Group, EAGE, Royal HaskoningDHV, Curaçao Business & Tourist Center, Nupetrol BV, Minubia en Global Port Equipment Colombia.

Case-study European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE)

Met enige regelmaat laat het Holland House ondernemers aan het woord die recentelijk de weg naar Colombia hebben bewandeld. Zij delen hun ervaringen en geven waardevolle tips aan ondernemers die voornemens zijn zich op Colombia te richten of zich in het land te vestigen. Peter Verweij, Director Regional Development van de European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE), besloot in 2015 dat Colombia de strategische uitvalsbasis voor de regio moest gaan worden.

Meer informatie →

Rapport Financing Opportunities for Dutch SMEs in Colombia gepubliceerd

Het Colombiaanse financieringslandschap is breed en divers. De financiering concentreert zich rond private partijen, zoals commerciële banken en investeringsmaatschappijen. Voor buitenlandse midden- en kleinbedrijven is het soms moeilijk om toegang te krijgen tot financiering. In het rapport Financing Opportunities for Dutch SMEs in Colombia wordt een overzicht geboden van financieringsmogelijkheden, zowel publiek als privaat.

Meer informatie →

Expologistica 2016

Trade & Investment Center verzorgt in samenwerking met NXT Group of Companies en Holland House Colombia een marktbezoek aan de Expologistica 2016 in Bogota van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus 2016 voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de transport en logistiek sector. Het marktbezoek biedt bedrijven kwalitatief hoogwaardige kennis- en informatieoverdracht, kennismaking met concrete potentiële zaken/handelspartners en een beursbezoek in Bogota, Colombia.

Meer informatie →

LAATSTE NIEUWTJES

(view all)
Boeren in Colombia aan de slag met Goudse kaas
Posted on August 18, 2016
Op 2800 meter hoogte en 2.5 uur rijden van Bogota ligt het dorpje Monquentiva. Er wonen meer koeien dan mensen. Iedereen in het dorp is betrokken bij de melkproductie en iedere dag wordt de melk ..
Witteveen+Bos onderzoekt nieuwe haven Barranquilla, Colombia
Posted on July 25, 2016
Ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos heeft van Royal Port S.A. opdracht gekregen voor het onderzoek naar een geheel nieuwe haven aan de monding van de Magdalena rivier, nabij de stad Barranquilla ..

LEDEN GOLD & SILVER

GalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOPGalOP
Scroll to Top