Ook in 2019 zal het Holland House Colombia deelnemen aan verscheidene beurzen in Colombia. Beurzen vormen een uitstekend platform voor de groep Nederlandse bedrijven die op zoek is naar entree danwel expansie op de Colombiaanse markt. Daarnaast wordt Colombia meer en meer een beurzenplatform voor de regio, met een belangrijke aanwezigheid van voorname spelers uit landen als Brazilië, Mexico, Peru, Chili, Panama en Centraal-Amerika.

Op de agenda van het Holland House staan de volgende beurzen met hoofdletters genoteerd: ColombiaMar (maritieme sector/scheepsbouw, maart 2019), ACODAL Congres (milieutechnologie, mei 2019), Expo Agrofuturo (landbouw, september 2019) en ProFlora (bloemenindustrie, oktober 2019). Daarnaast wordt een prominente deelname aan Colombia`s belangrijkste evenement voor de creatieve industrie, Mundi Crea, voorzien.

Hierna volgt een overzicht van de belangrijkste beurzen in 2019. Indien u interesse in één van deze beurzen heeft, horen wij het graag. In die gevallen wordt bekeken of deelname middels een paviljoen of gekoppeld aan een handelsmissie tot de mogelijkheden behoort. Tevens biedt het Holland House sinds enige tijd een nieuwe dienst aan. Wij kunnen uw bedrijf vertegenwoordigen op deze beurzen. Na een korte training zijn onze medewerkers in staat uw producten danwel diensten te presenteren. Wij houden een compleet dossier van geïnteresseerden bij met contactgegevens, vervolginteresse en voorgestelde acties. Hiermee bespaart u reis-, verblijfs- en andere gerelateerde kosten.

Klik hier voor het complete overzicht van beurzen.