TholenDenkers bv heeft sinds 2012 een samenwerking met het Colombiaanse bedrijf Interandina. Samen kunnen zij de kwekers in Colombia van ongeveer alles voorzien op logistiek gebied, van het vervoeren van uitgangsmateriaal tot machines en van bloembollen tot gewasbeschermingsmiddelen. Met name voor wat betreft de lucht- en zeevracht ziet men het aantal containers over zee alsook de tonnages door de lucht en het aantal klanten steeds verder toenemen.

Denkers BV en Interandina hebben een goede relatie met de ambassadeur in Colombia, Jeroen Roodenburg. Samen met het Holland house in Colombia stimuleert hij de samenwerking tussen de Nederlandse en Colombiaanse bedrijven.

Afgelopen week vond in Colombia de Proflora plaats. Op deze beurs, dé bijeenkomst van de Colombiaanse sierteelt, presenteerden beide bedrijven zich gezamenlijk aan de Zuid-Amerikaanse kwekers en de handel.

Denkers is een allround logistiek dienstverlener, dat o.a. sterk is in het vervoer van bloembollen. “Deze gaan de hele wereld over”, vertelt Mark Woertman, directeur van Denkers b.v. “We versturen wekelijks een veelvoud aan containers. Dankzij de samenwerking met Interandina hebben we onze dienstverlening ook op deze markt kunnen uitbreiden en kunnen we hier de kweker voorzien van hun plantmateriaal en tuinbouwbenodigdheden.”

Voor meer informatie:
Denkers BV
Mark Woertman
Nieuwland Parc 508
2952 DG Alblasserdam
T: 0031 (0)78 8907222
F: 0031 (0)78 8907233
E: mark@denkersbv.nl
www.denkersbv.com

Bron: https://www.bpnieuws.nl