Nederland Paviljoen Expo Agrofuturo 2020

Colombia´s belangrijkste Agrobeurs

Bent u actief in de agrosector en benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia te bieden heeft? Treedt dan in de voetsporen van de ruim 70 Nederlandse bedrijven die u in de afgelopen jaren zijn voorgegaan en meldt u aan voor deelname aan Colombia’s belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2020. Van 19 t/m 21 augustus 2020 vindt de beurs plaats in Bogotá, met naar verwachting 20.000 professionele bezoekers uit circa 40 verschillende landen, en bijna 500 standhouders uit 20 verschillende landen. De Expo Agrofuturo is hét kennis-, technologie- en ervaringsplatform voor de Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse agrosector.

Het Nederland Paviljoen op de Expo Agrofuturo wordt georganiseerd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia. Dankzij deelname aan de 5 voorgaande edities, heeft Nederland verreweg het best gepositioneerde landenpaviljoen. Ook dit jaar ligt de focus van de Nederlandse deelname op de circulaire landbouw.

Veelbelovende sectoren in Colombia zijn onder andere de tuinbouwsector, de dierlijke productiesector, post-harvest technologie, logistiek & transport, agrologistiek en daarnaast is de behoefte aan concepten en oplossingen ter bevordering van de circulaire landbouw groot.

Kosten

De Nederlandse Ambassade zal i.s.m. het Holland House Colombia een Nederland Paviljoen van ca. 80 m2 inrichten. De volgende opties worden aangeboden:

Beursdeelname met individuele stand van ca. 8 m2 op het Nederland Paviljoen:

Deelname aan het Nederland Paviljoen op Expo Agrofuturo van 19 t/m 21 augustus 2020. Kosten hiervoor bedragen € 1.750,- excl. btw. Dit is inclusief een individuele company stand van ca. 8 m2 met basisinrichting (structuur/wanden, logo, tafel en stoelen, verlichting en stroomvoorziening). Andere elementen kunnen – mits passend in het Nederland Paviljoen concept – in overleg worden toegevoegd. Er zijn maximaal 8 individuele stands beschikbaar (op volgorde van binnenkomst aanmeldingen).

Deelname via de Lounge van het Nederland Paviljoen:

U maakt gebruik van de collectieve Nederland Lounge. Hier zal uw logo zichtbaar zijn, uw bedrijfsvideo’s getoond worden en u kunt gebruik maken van de vergaderfaciliteiten. Kosten hiervoor bedragen € 750,- excl. btw per deelnemend bedrijf. Ook zal er op één van de beursdagen een netwerkreceptie in de Lounge worden georganiseerd.

Aanmelden / Meer informatie

Voor aanmelden en/of vragen neemt u contact op met:
Landbouwraad Bogota
Nederlandse Ambassade Colombia
Patricia de Vries
+57 1 6384222, bog-lnv@minbuza.nl

Holland House Colombia
Jan Willem van Bokhoven
+57 1 7449566
jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Meer informatie