De nieuwe locatie van Royal Van Zanten in Colombia is officieel geopend. Dit werd afgelopen week gedaan door mr. Jeroen Roodenburg (Nederlandse Ambassadeur Colombia), Sjoukje Heimovaara (CEO Royal Van Zanten), Andres Toro (eigenaar Colibri Flowers) en Augusto Solano (President Asocolflores).

Met deze ontwikkeling gaat een lang gekoesterde wens van Van Zanten in vervulling om één locatie in ‘Sabana de Bogota’ te hebben, waar het totale assortiment jonge planten voor de Amerikaanse markt geproduceerd en gepresenteerd kan worden. Vanaf heden zullen diverse trials van Alstroemeria, Chrysanten en Limonium op de nieuwe locatie te bewonderen zijn.

Tijdens het officiële gedeelte werden er presentaties gegeven door Signify (Erik Jansen), Koppert Biological Systems (Benjamin Breman) en FlowerWatch (Jeroen van der Hulst).

De opening van de nieuwe kas van Royal van Zanten in Colombia werd georganiseerd door de Colombiaans-Nederlandse Kamer van Koophandel, Holland House, welke verantwoordelijk was voor de organisatie en logistiek van dit belangrijke evenement.