NETHERLANDS PAVILION ACODAL EXPOAGUA 2020

27, 28 en 29 mei 2020, Cartagena

Met de steun van RVO.nl en het ‘Partners for Water’ programma, en in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Colombia, zullen het Netherlands Water Partnership (NWP), Holland House Colombia en Holland House Waste Window een gezamenlijke Nederlandse deelname organiseren aan het 63e ACODAL water, afval en energie congres en beurs, welke plaatsvindt van 27 t/m 29 mei 2020, te Cartagena.

 

ACODAL is de brancheorganisatie voor de water-, waste- en energiesector in Colombia. Het jaarlijkse Acodal Congres – in combinatie met de ExpoAgua – is met 3.000 professionele bezoekers de beurs voor de water- en milieusector in Colombia. Al jaren staat het congres te boek als het platform voor de water-, waste- en energiesector in Colombia en de regio Latijns-Amerika. Deelname via de Lounge  is een  laagdrempelige manier om vraag en aanbod samen te brengen,  grote  zichtbaarheid  te  creëren  voor  Nederlandse  expertise  en  technologie, kansen te verkennen en te verzilveren.

Colombia  biedt  Nederlandse  bedrijven  uit  de  watersector  legio  kansen.  Het  Acodal Congres is daarmee interessant voor een brede doelgroep. Van innovatieve Nederlandse MKB-bedrijven  tot  aan  gerenommeerde kennisinstellingen.  De  deelname  zal  zich centreren rondom de volgende thema`s die als kansrijk zijn aangemerkt:

  • Urban Resilience
  • Water Technology
  • Water en Circular Agriculture
  • Water & Crisis

Indien u geïnteresseerd bent in deelname of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen
met Jan Willem van Bokhoven, jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Meer informatie